Om mig

Hej!

Jag som driver denna blogg heter Josefine och jag är 22 år gammal. Recepten som du hittar här är skapta och fotograferade av mig.

Min passion för bakning började redan när jag var liten. Min mamma älskade att baka och jag fick nästan varje dag komma hem till den ljuvliga doften av nybakat. Jag brukade vara med i köket och kolla på när hon bakade, allt från degar som knådades och olika kaksmetar som vispades. Jag minns att jag tyckte det kändes som magi när jag såg mamma skapa alla godsaker och det absolut bästa jag visste var att få hjälpa till. Eller näst bästa rättare sagt, det bästa var när jag fick slicka rent slickepotten, haha… Hur som helst, ju äldre jag blev desto större blev mitt intresse för bakning. Jag brukade ställa mig och baka direkt jag kom hem från skolan. I gymnasiet så gick jag restauranglinjen där jag även fick möjlighet att läsa några kurser inom konditori och bageri. Jag fick göra praktik på konditorier vilket har lärt mig så otroligt mycket.

Jag älskar att få vara kreativ i köket och skapa nya recept. Det är därför jag startade den här bloggen, för att dela med mig av min passion och mina recept, och för att inspirera andra.

Jag hoppas att ni finner inspiration och att ni uppskattar mina recept. Tack för att ni läser min blogg ❤